Oscar de la Renta skaber Carrie Bradshaw brudekjole
© HBO Sex and the City

Oscar de la Renta skaber den smukkeste Carrie Bradshaw-brudekjole

Mange af os drømmer om at få adgang til Carrie Bradshaws klædeskab. Nu kan du komme drømmen et skridt nærmere med Oscar de la Rentas nye brudekjole, som er inspireret af Sex and the Citys stilikon

Det er svært at nynne introsekvensen til Sex and the City uden at forestille sig Carrie Bradshaw, der slentrer gennem New Yorks gader iført kropsnær tanktop og lyserødt tylskørt.

Carrie Bradshaws ikoniske outfit er inspirationen bag en brudekjole designet af Oscar de la Renta. Brudekjolen blev præsenteret under New York Bridal Fashion Week og er skabt af modehusets nye kreative direktører, Laura Kim and Fernando Garcia.

Oscar de la Rentas brudekjole er dybest set en hvid fortolkning af Carrie Bradshaws outfit, som er blevet tilføjet et hvidt satinbælte med sløjfe samt en stor halskæde med teksten “Just married” – en overdimensioneret version af Carries halskæde.

Brudekjolen kommer også med en hyldest til skuepillerinden bag Carrie, Sarah Jessica Parker. Ved Met Gala 2014 bar skuespillerinden en kjole med en signatur fra Oscar de la Renta, og den nye brudekjole har fået selvsamme signatur forrest på det store tylskørt.

Se brudekjolen, Sarah Jessica Parkers Met Gala-kjole samt Carries outfit fra introsekvensen nedenfor.

Oscar de la Renta skaber Carrie Bradshaw brudekjole
© Oscar de la Renta