&Other Stories' fashionable valgkamp

&Other Stories har teamet up med Lena Dunham og skabt en farverig kampagnevideo fuld af girl power. Se filmen og den fine kollektion her

I midten af maj udgiver &Other Stories en kollektion, som er resultat af et eksklusivt samarbejde med den New York-baserede topdesigner, Rachel Antonoff. Kollektionen er sommerlig, feminin og fuld af farver – og kampagnefilmen er et klart must-see!

Girl power, primærfarver og et væld af feminine pasteller danner ramme om kampagnefilmenVote Audrey. Filmen er instrueret af Lena Dunham, som du måske kender som hovedrolleindehaveren i tv-serien Girls.

“Rachel er en del af familien, og jeg er vild med det, hun laver: sjovt tøj, som tager udgangspunkt i, at mode er mere end blot en jagt på perfektion. Denne video sender en enkel, men vigtig besked: undervurdér aldrig nogen som helst på baggrund af køn, race eller seksualitet,” udtaler Lena Dunham.

Se filmen her:

Designer Rachel Antonoff er bedst kendt for sine feminine sommerkjoler, og Antonoffs fans tæller blandt andre Lena Dunham og Zooey Deschanel. Kollektionen består af en række luksuriøse blazere, feminine kjoler, bukser, jumpsuits og nederdele samt pastelfarvede toppe og skjorter. Douche farver og pasteller mixes med primærfarver, og materialerne er luksuriøse og hverdagslækre.

Du kan få fingre i den smukke kollektion i &Other Stories' egne butikker og online fra 12. maj og her på Costume, kan vi næsten ikke vente! Få et eksklusivt kig på kollektionen herunder: