& Other Stories i nyt samarbejde

& Other Stories er eksperter i at fortælle fashionable historier. Denne nye stylinghistorie af Jayne Min er ingen undtagelse

En ny stylinghistorie

& Other Stories er efterhånden eksperter i cool samarbejder, og det er kun en måned siden, at de lancerede en fin, rolig kollektion med stylisten Ada Kokosar – og nu er det svenske highstreet-mærke allerede ude med en ny historie.

Netop nu præsenterer & Other Stories nemlig en ny stylinghistorie af Jayne Min, den Los Angeles-baserede stylist og kreative konsulent, der har et skarpt øje for den maskulin-feminine stil.

& Other Stories bliver kontinuerligt ved med at tilføje lag til deres diversitet ved at invitere en række af kreative venner til at samarbejde. Denne gang har Jayne Min sammensat en stylinghistorie, som inviterer os ind i hendes verden, og tager os med rundt til sine favoritsteder som en planteskole og en bogbutik i Los Angeles, og ikke mindst, giver sit blik på AW15-sæsonen.

Lyse efterårstoner

Gennem hele historien holder Jayne Min en sammenhængende palet med lyse toner, der hilser efteråret og vinteren velkommen.

Alle styles kan findes i & Other Stories-butikkerne og på Stories.com fra 15. oktober 2015 frem til december, og priserne ligger fra 550 kroner till 2.950 kroner.