Pamela Anderson som high fashion model

Den barmfagre Playboy-model Pamela Anderson er blevet headhuntet af modedronningen Carine Roitfeld til det nye nummer af CR Fashion Book

Vent, hvad? Carine Roitfeld caster den tidligere Playmate Pamela Anderson til sit yderst fashionable modemagasin CR Fashion Book? Tilsyneladende ja. Den barmfagre blondine pryder siderne på den femte udgave af magasinet i serien Unlikely Icon sammen med andre celebrity-sensationer som Conchita Wurst, Gigi Hadid og baby North West.

Selvom vi nær fik kaffen galt i halsen, da vi læste, at Playboy-baben og modeikonet teamede up, er det langt fra en ny tendens i modeverdenen at give mere lavkulturelle temaer en fashionable opgradering. Tænk bare på Moschinos über hypede fastfood-themed efterårskollektion for 2014, der gjorde selv McDonalds chik.

Bileder til venstre: Pamela Anderson i No Tofu. Foto: Zoey Grossman // Billede til højre: Pamela Anderson i CR Fashion Book. Foto: Johnny DufortDet er ikke kun modelegenden Carine Roitfeld, der har kastet sig over at gøre Playboy-modellen fashionabel. Det poplære magasin No Tofu castede Pam til den seneste udgave af deres magasin, hvor de stylede Pamela som dukkelignende Stepford Wife. Til CR Fashion Book stylede Carine Roitfeld i stedet Anderson som en retro bombshell og bevarede kultkendissens signaturiske øjenbryn, læber og kulør.

Stepford Wife eller girly girl - vi er vilde med at se en anden, mere modebevidst (og mindre nøgen) side af Pamela Anderson. På Costume må vi i hvert fald erklære os enige med Fru Roitfeld - Anderson er og bliver et ikon.