Kaia Gerber supermodel
© Wenn.com

Pas på Kendall, Bella og Gigi – her er den næste store supermodel

I en alder af blot 16 år har den unge model taget modeverdenen med storm. Her er beviset på, at hun bliver næste store supermodel

14. september 2017 af Josefine Klint

Nogle bliver opdaget som model, andre fødes ind i rollen. Med en supermodel-mor som Cindy Crawford, har det nok altid stået i kortene, at den blot 16-årige Kaia Gerber ville overtage verdens catwalks og forsider.

Kaias portfolio inkluderer blandt andet magasinerforsider på Vogue, Teen Vogue og Love Magazine, samt kampagner for Miu Miu og Alexander Wang. 

Under modeugen i New York stadfæstede Kaia sin modelstatus og beviste, at hun også sagtens kan klare sig på en catwalk, da hun åbnede Alexander Wangs show. 

Kaia dominerede catwalken med en selvsikker gang, der er Cindy Crawfords datter værdig. Og hun nøjedes ikke med Alexander Wang, men gik også show for Calvin Klein, Rihannas Fenty x Puma, Coach og Marc Jacobs. 

Og Kaia Gerber er formentlig langt fra færdig med sæsonens catwalks, for forude venter London, Milan og Paris’ modeuger.

Vi er spændte på at følge den unge models vej mod stjernerne og forudser hende en stor karriere. Kendall, Bella og Gigi gør klogt i at holde øje med det nye talent, som allerede er godt på vej til at overtage deres spot i rampelyset.

Se nogle af Kaias looks under New Yorks modeuge nedenfor. 

CALVIN KLEIN! there are no words to describe how I feel, I love you endlessly Raf!

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

FENTYXPUMA! no one does it like you @badgalriri, the coolest ever.

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

an amazing way to end NYFW... closing! always love being with my @marcjacobs family

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste