© Mango

Pernille Teisbæk laver nyt designsamarbejde med Mango

Glæder du dig også til, at kollektionen kommer på hylderne?

Er du også vild med den danske stylist Pernille Teisbæks stil? Og hvad med tidløst design til highstreetpriser? Så kan du med fordel læse med her.

Det spanske highstreetmærke Mango har netop offentliggjort, at de til efteråret vil præsentere et helt nyt designsamarbejde med det danske stilikon Pernille Teisbæk.

Vi har længe kunnet se Teisbæk i forskellige kampagner for brandet, ligesom vi har spottet hende i flere af Mangos styles på Instagram, og nu er det altså blevet stilikonets egen tur til at komme med bag tegnebrættet på den nye kollektion, der lanceres til oktober.

I tråd med Teisbæks gennemført tidløse og moderne æstetik kommer kollektionen til at bestå af 20 forskellige styles, herunder både tøj og accessories, alle med klassiske snit og en neutral farveskala, der gør de enkelte styles anvendelige sæson efter sæson.

Vi må endnu vente lidt med at få fingrene i den nye kollektion, men highstreetmærket skriver i en pressemeddelelse, at den vil komme til at rumme en bred vifte af styles – fra et klassisk figursyet habitsæt med markerede skuldre til fine silketoppe og mere urbane styles som baseballjakker og kasketter.

Er du også nysgerrig på kollektionen, kan du få det første smugkig i videoen herunder.

Håndplukket til dig