Pharrell og Cara Delevingne synger duet i ny Chanel-film

Se teaseren til Karl Lagerfelds film, Reincarnation, hvor Pharrell Williams og Cara Delevingne synger duet

Karl Lagerfeld har netop afsløret flere detaljer fra sin kommende Chanel-film, Reincarnation, som har premiere, når Métiers d'art-kollektionen fremvises i Salzburg 2. december. Hovedrollerne i filmen spilles blandt andet af den smukke supermodel, Cara Delevingne, og Pharrell Williams. I filmen synger parret duet i sangen, CC The World, som er skrevet af Pharrell selv - se en smagsprøve af den fashionable duet i filmen længere nede på denne side.

Reincarnation handler om historien bag den ikoniske Chanel-jakke, og Karl Lagerfeld fortæller:

”Filmen Reincarnation er historien om en elevatorførers jakke, som bliver reinkarneret til et tidløst stykke tøj til kvinder.”

I den kommende film følger vi Gabrielle Chanel, som spilles af Geraldine Chaplin, på en ferie i Salzburg, hvor hun bliver inspireret af jakken, som hotellets elevatorfører, spillet af Pharrell Williams, har på. I en efterfølgende drøm bliver Pharrell reinkarneret som den tidligere hersker af Østrig, Franz Joseph, mens Cara Delevingne spiller rollen som hans kone, kejserinde Elisabeth.

Vi glæder os til at se den nye Chanel-filmen i næste uge, og mens vi venter, kan vi lytte til tonerne fra Cara Delevingne og Pharrell Williams' duet: