Populær sneakersbutik åbner i Odense

Snart får fynboerne adgang til et stort sneakersmekka. Kom med indenfor i den nye butik, som meget snart slår dørene op

Rezet Sneaker Store åbner i Odense
1 / 5

Sneakers har haft en fremtrædende plads i modebilledet de seneste år, og Rezet Sneaker Store har været med fra begyndelsen.

Rezet åbnede sin første butik i 2011 i Rådhusstræde i København, og har siden åbnet to yderligere butikker i både København og Århus.

Nu slår Rezet Sneaker Store dørene op til butik nummer fire, som får adresse i Odense på Vestergade 23.

“Odense er en super spændende by, og man kan virkelig mærke, at der sker noget i det urbane miljø. Fashion-, musik-, kultur- og madscenen er ved at blomstre op på samme måde, som har set det i både København og Århus de senere år. Den transformation virker oplagt for Rezet Store at tage del i. Det er lidt af en milepæl for os at åbne butik nummer fire, og vi kan slet ikke vente med at komme i gang og vise Odense, hvad vi kan,” fortæller direktør i Rezet Store, Kasper Mølgaard-Nielsen.

Den nye butik åbner op med et stort udvalg af sneakers, som man ellers ikke kan finde i Odense:

“Vi henvender os både til sneakersentusiasten, der vil have det ypperste inden for sneakers, men også til den lidt bredere målgruppe, som går op i, hvad de har på fødderne,” siger Kasper Mølgaard-Nielsen.

Rezet Sneaker Store i Odense forventes at åbne lørdag 8. juli. Du kan se billeder af den nye butik herunder.

Nu er Odense for alvor ved at udvikle sig til en lille storby, hvad end hjertet begærer. Udover sneakers tæller listen: Tinderbox festival, eventyr og den bedste sushi.

Sneakers på billedet: Soulland hos Rezetstore.dk 1.000 // Adidas hos Rezetstore.dk 700 kr. // Nike hos Rezetstore.dk 1.700 kr.

Rezet Sneaker Store åbner i Odense
2 / 5
Rezet Sneaker Store åbner i Odense
3 / 5
Rezet Sneaker Store åbner i Odense
4 / 5
Rezet Sneaker Store åbner i Odense
5 / 5