© Libertine-libertine.com

Populært dansk brand åbner webshop

Langt om længe bliver Libertine-Libertines design lettere tilgængelige i en veludført webshop, der netop har slået sine virtuelle døre op

Det danske mærke Libertine-Libertine har siden grundlæggelsen i 2009 skabt et stilsikkert univers med cool print, skræddersyede silhuetter og høj kvalitet, der har sikret mærket en stærk position hos forbrugerne.

Nu åbner Libertine-Libertine langt om længe en webshop, så de eftertragtede design bliver lettere tilgængelige.

På webshoppen kan man finde en bred vifte af styles, der tilsammen repræsenterer skarpe klassikere til garderoben og Libertine-Libertines velkendte dna. Samtidig afspejler det digitale univers tøjets store fokus på detaljer – både teknisk og grafisk.

“Vi er meget stolte at resultatet og af hele det design og den stemning, vi kommer til at vise frem på Libertine-Libertine.com. Den afspejler den atmosfære, vi gerne vil præsentere – for selvom vi har fuldt fokus på de bedste materiale og små detaljer, er en stor del af vores fortælling også, at der skal være højt til loftet med masser af plads til at eksperimentere,” fortæller Rasmus Bak, Libertine-Libertines medgrundlægger og administrerende direktør.

Libertine-Libertine.com har allerede slået sine virtuelle døre op, og du kan besøge webshoppen her.