© Wenn.com

Prins William er den første royale på forsiden af magasin for homoseksuelle

“Ingen burde blive mobbet for deres seksualitet eller for noget andet," fortæller Prins William til magasinet Attitude, han er på forsiden af lige nu

Tidligere på ugen delte danske Josephine Skriver et rørende essay om LGBT (et akronym for Lesbian, Gay, Bisexual og Transgender, red.) i forbindelse med weekendens tragiske hændelser i Orlando, og nu retter verden øjnene mod det homoseksuelle magasin Attitude.

På forsiden er nemlig Prins William, og han er dermed den første britiske kongelige, der pryder coveret af et magasin for homoseksuelle.

Inde i magasinet taler hertugen af Cambridge ud om mobning over for LGBT, og fortæller samtidig om sin Heads Together-kampagne, der har til formål at skabe oplysning omkring psykiske problemer:

“Ingen burde blive mobbet for deres seksualitet eller for noget andet, og ingen burde stå for skud med den form for had, som disse unge mennesker oplever. De unge bøsser, lesbiske og transseksuelle personer, jeg mødte gennem Attitude, er virkelig modige, og de giver håb til dem, der gennemlever mobningen lige nu. Deres styrke og optimisme bør være en opmuntring til os alle for at stoppe mobning, hver gang vi ser det," fortæller Prins William i interviewet.

Prins Williams nye forside på forsiden af magasinet for homoseksuelle

© Attitude

“Du skal være stolt over den person, du er, og du har ingenting at skamme dig over."

Sådan afslutter Prins William sin udtalelse til Attitude, og vi håber, at den britiske kommende konges historiske forside og interview i magasinet for homoseksuelle inspirerer over hele verden.

Williams forside og interview til magasinet blev lavet før weekendens skyderi i Orlando.