Birkenstock x Proenza Schouler
© Monica Feudi / Proenza Schouler SS20

Proenza Schouler sætter sit præg på Birkenstock-sandalen

De to tilsyneladende modsætninger mødes i et nyt samarbejde, og resultatet er både eksklusivt, cool og komfortabelt

Titlen som sommerens uundgåelige fodtøj går til spejdersandalen, og et nyt samarbejde tyder på, at vandrevenlige silhuetter og velcrolukninger vender stærkt tilbage næste år.

Under modeugen i New York præsenterede den amerikanske powerduo Proenza Schouler to nyfortolkninger af Birkenstocks velkendte sandaler, der utvivlsomt vil blive revet ned af butikshylderne, når de lanceres i 2020.

Birkenstock x Proenza Schouler
© Monica Feudi / Proenza Schouler SS20

Det er modellerne Arizona og Milano, der er kommet under kærlig behandling hos Proenza Schouler, som med inspiration fra arbejdstøj og sportsverdenen har udstyret sandalerne med velcrolukninger i stedet for de klassiske spænder. Sandalerne er kommer i sort, hvid, okker og sølv, alle med kontrasterende syninger, og er lavet i samme kalvelæder som Proenza Schoulers kollektioner.

“Birkenstock og Proenza Schouler deler en fælles respekt og beundring for det gode håndværk og arbejdet med detaljer, som indgår i alle vores produkter, og vi er spændte på at fejre disse kvaliteter i vores samarbejde,” siger Jack McCollough og Lazaro Hernandez, designere og grundlæggere hos Proenza Schouler.

Glæd dig til februar, hvor sandalerne kommer i handlen.