Q&A med Topshop-aktuelle Gigi Hadid

Den 20-årige model, Gigi Hadid, er netop aktuel for Tophop. Læs her, hvorfor hun elsker Instagram og om hun har nogle skjulte talenter

Den unge model, Gigi Hadid, har fart på. Det er ikke længe siden, at hun poserede med sin søster for Balmain – og seneste er hun blevet ansigt for Topshop.

Kom helt tæt på den cool model herunder, hvor hun blandt andet afslører sit hemmelige talent og fortæller, hvorfor hun elsker Instagram.

HVORDAN VIL DU BESKRIVE DIN STIL?
“Jeg vil gerne sige afslappet chik, fordi jeg er nødt til at være behagelig tilpas, men jeg kan også lige at følge med trenden. Mit Met Ball afterparty-look var en Versace-minikjole med Adidas-sneakers – jeg kan godt lide at blande glam og afslappet.

DU ER OGSÅ EN DEL AF INSTAGRAM-GENERATIONEN – HVAD GØR, AT DU OG DINE VENNER ELSKER DET SÅ MEGET?
“Det handler om at være i stand til at se ind i verdener, som du normalt ikke ville opleve. Jeg kan godt lide at følge graffitikunstnere og musikere, fordi det giver mig en ny indsigt. Det er ikke engang om berømthed versus ingen berømthed.

En af ​​mine bedste venners søstre rejser verden rundt og redder hvaler, og hun poster undervandsbilleder hver dag – og hun er ikke en berømthed, men det er helt igennem cool. Det er cool at arbejde i en generation, hvor vi har det værktøj.”

HVORDAN TROR DU DET ER, AT VÆRE MODEL I 2015 SAMMENLIGNET MED 90'ERNES SUPERMODELLER?
“Jeg har hørt fra en masse folk i branchen, at supermodellerne kommer tilbage, hvilket er virkelig spændende for mig. I lang tid, kunne man pige én sæson og så ville du aldrig rigtig høre om hende igen. Nu kan modeller skabe en fanbase, der holder dem fast.”

NOGLE HEMMELIGE TALENTER?
“Jeg er en rigtig nørd om kriminel psykologi. Jeg har ingen idé om, hvor det kom fra. Min mor plejede at fange mig sidde hjemme som 9-årig og se Forensic Files i stedet for Disney-kanalen. Og hun tænkte: Enten er min datter genial eller virkelig underlig!”