Raf Simons forlader Dior

Den kreative direktør hos Christian Dior, Raf Simons, forlader nu modehuset efter kun 3,5 år på posten. Læs her hvorfor

Den 47-årige kreative direktør for Dior, Raf Simons, forlader nu det franske modehus efter kun 3,5 år ved roret. Designerens SS16-kollektion, som han præsenterede under Paris Fashion Week i starten af oktober, var altså den sidste kollektion, vi får at se fra Raf Simons hos Dior.

“Det er efter nøje og lang overvejelse, at jeg har besluttet at forlade min stilling som kreativ direktør for Christian Diors kvindekollektion,” fortæller den belgiske designer, der overtog posten i 2011 efter den britiske designer, John Galliano, der i dag har fået Maison Margiela til at blomstre.

Dior AW15 // Anna Stokland

Se vores videodagbog fra den franske modeuge her

Hvem, der skal overtage Raf Simons stilling, er endnu uvist, og det franske modehus skal nu på udkig efter en ny til at gå i Raf Simons fodspor.

Præcis, hvad Raf Simons skal nu, vides ikke:

“Det er en beslutning, der er taget, udelukkende baseret på mit ønske om at fokusere på andre interesser i mit liv, herunder mit eget mærke, og de lidenskaber, der drev mig uden for mit arbejde. Christian Dior er en ekstraordinær virksomhed, og det har været et enormt privilegium at skrive et par sider i denne storslåede bog.”

Vi glæder os til at se, hvem der skal overtage den store post – og hvad vi får at se fra den dygtige Raf Simons i den kommende fremtid.

Psst ... Fik du set Rihannas must see-billeder for Dior?

DET SENESTE NYE DIREKTE TIL DIG