Rihanna i ny kampagne for Dior

Rihanna er i front for Diors nyeste Secret Garden-kampagne, og resultatet er en fantastisk video og ni smukke billeder. Se det lige her

Det fjerde kapitel i historien om Diors Secret Garden er endelig blevet afsløret i sin fulde længde, og det er med ingen ringere end skønne Rihanna i front. Scenen er sat i Versailles-slottet og tilhørende slotshaver, og soundtracket har Rihanna ligeledes stået for med introen til sit ottende album, Only If For A Night.

Stemningen er drømmeagtig og mystisk under den mørke, franske nattehimmel, og popprinsessen optræder med Diors Diorama-taske iført ekstravagante pailletter, store, tribale øreringe og et sofistikeret slør for ansigtet.

Den særlige location har tidligere dannet rammen om Diors J'Adore-kampagne, som smukke Charlize Theron optrådte i, og det er ikke tilfældigt at netop Versailles-slottet er et oplagt valg, når Dior skal skyde kampagner – det storslåede, arkitektoniske bygningsværk var nemlig en stor inspirationskilde for Christian Dior tilbage i halvtredserne.

Denne gang er det blevet Rihannas tur til at betræde de bugnede, gamle slotsgulve og velklippede græsplæner, og resultatet er en serie på ni betagende billeder og en helt fantastisk video.