Brudekjole fra Rotate
© Rotate

Rotate lancerer ny brudekollektion

Faux fjer, pailletter og blonder er hovedelementerne i den kommende kollektion fra danske Rotate, som er inspireret af brandets signatursilhuetter.

Det danske brand Rotate har taget ikke bare den danske, men også den internationale modeverden med storm med deres iøjnefaldende design – og særligt deres festkjoler har floreret en del på Instagram siden lanceringen i 2018.

Nu lancerer brandet for første gang en brudekollektion bestående af i alt ti kjoler til den store dag, og ifølge Rotates kreative direktører, Thora Valdimars og Jeanette Madsen, er kollektionen alt andet end traditionel.

“Vi ville gøre op med alle reglerne, som er forbundet med brudekjoler, da vores primære inspiration kom fra Rotate-kvinden, som ikke er bange for at tage en risiko, selv på sin store dag. På mange måder er kollektionen inspireret af Rotate-brandet i sig selv ved at tage udgangspunkt i vores arkiv af kjoler og på den måde skabe den brudekollektion, som vi altid har drømt om,” udtaler Thora Valdimars og Jeanette Madsen i en pressemeddelelse om tilblivelsen af kollektionen.

Pop up-butik

For at fejre lanceringen af Rotate Wedding vil stormagasinet Harvey Nichols åbne en pop up-butik ved Knightsbridge i London allerede fra 4. april og frem til 31. maj 2022. Her vil man have mulighed for at se brudekollektionen samt købe drømmekjolen til bryllupsdagen.

Det vil derudover være muligt at købe Rotate Weddings kjoler online hos blandt andre Mytheresa.com, Luisaviaroma.com og Brownsfashion.com fra 6. april 2022.

Priser fra 1.600-5.000 kroner.

Håndplukket til dig