© Rotate x Hypebae

Rotates nye designsamarbejde klæder dig på til vinterens hyggelige stunder

Det hypede danske brand har lanceret en ny kollektion, som er perfekt til de kolde og mørke måneder.

Har du været til et bryllup, en fødselsdag eller bevæget dig ud i nattelivet gennem de seneste par år, er du næsten med sikkerhed stødt på en person iført en kjole fra det danske Birger Christensen-brand Rotate. Kvinderne bag, Thora Valdimarsdóttir og Jeanette Madsen, har nemlig siden lanceringen i 2018 opnået stor succes både herhjemme og i udlandet med især deres iøjnefaldende kreationer, som har fundet vej til manges festgarderober.

Nu lancerer brandet en helt ny capsule-kollektion i samarbejde med det digitale modemedie og onlinebutikken Hypebae under Rotates loungewear-linje ved navn Rotate Sunday. Den nye kollektion består af et sweatsuit, et velour-tracksuit, en dunjakke samt accessories som vanter og en hue – alt det, du har brug for til en komfortabel og varm vintergarderobe.

Kollektionen er holdt i farverne khaki, beige og fersken, og de forskellige items er på ægte logomania-manér alle præget med Rotate Sundays logo.

Kollektionen kan købes fra 19. november hos Rotatebirgerchristensen.com og Hbx.com. Vi har udvalgt en række af vores favoritter fra kollektionen herunder.