Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

ROTATE-x-HYPEBAE_10 © Rotate x Hypebae

Rotates nye designsamarbejde klæder dig på til vinterens hyggelige stunder

Det hypede danske brand har lanceret en ny kollektion, som er perfekt til de kolde og mørke måneder.

Har du været til et bryllup, en fødselsdag eller bevæget dig ud i nattelivet gennem de seneste par år, er du næsten med sikkerhed stødt på en person iført en kjole fra det danske Birger Christensen-brand Rotate. Kvinderne bag, Thora Valdimarsdóttir og Jeanette Madsen, har nemlig siden lanceringen i 2018 opnået stor succes både herhjemme og i udlandet med især deres iøjnefaldende kreationer, som har fundet vej til manges festgarderober.

Nu lancerer brandet en helt ny capsule-kollektion i samarbejde med det digitale modemedie og onlinebutikken Hypebae under Rotates loungewear-linje ved navn Rotate Sunday. Den nye kollektion består af et sweatsuit, et velour-tracksuit, en dunjakke samt accessories som vanter og en hue – alt det, du har brug for til en komfortabel og varm vintergarderobe.

Kollektionen er holdt i farverne khaki, beige og fersken, og de forskellige items er på ægte logomania-manér alle præget med Rotate Sundays logo.

Kollektionen kan købes fra 19. november hos Rotatebirgerchristensen.com og Hbx.com. Vi har udvalgt en række af vores favoritter fra kollektionen herunder.

05_Tina-Bomber-Jacket_3

ROTATE X HYPEBAE
Dunjakke
priser opdateres

01_Iris-Crewneck_1

ROTATE X HYPEBAE
Sweatshirt
priser opdateres

07_Cap_1

ROTATE X HYPEBAE
Kasket
priser opdateres

05_Tina-Bomber-Jacket_5

ROTATE X HYPEBAE
Vanter
priser opdateres