Så meget tjener Cara Delevingne om dagen

Den britiske it-girl er ikke bare smuk, hun er også styrtende rig. Se præcis, hvor meget Cara Delevingne tjener om dagen, her

Den britiske it-girl Cara Delevingne, hvis øjenbryn i sig selv er blevet et fænomen, har ikke bare gode gener, men også en daglig indkomst, der overstiger de flestes månedsløn. Dette til trods for, at Cara Delevingne for nylig meddelte, at hun ville stoppe modelkarrieren i en alder af kun 23 år.

Selvom Cara Delevingne har taget fri fra modeljobbet, har hun stadig aktive kampagner hos internationale modehuse som Chanel, Fendi og Burberry. Ifølge Dailymail.co.uk giver disse kampagner stadig Cara Delevingne en svimlende gennemsnitlig indtjening på omtrent 91.000 danske kroner – per dag.

Cara Delevingne stoppede kometkarrieren som model for i stedet at forfølge vejen som skuespiller, og hun har allerede medvirket i adskillige film det seneste år, og står til at skulle spille overfor Rihanna i 2016.

Her på Costume glæder vi os til fortsat at følge Cara Delevingnes skuespillerkarriere, men uanset hvordan den forløber, kommer den smukke brite vist ikke til at mangle noget økonomisk.

MERE FRA COSTUME