Lily-Rose Depp Vogue forside
© Wenn.com

Så skete det: Lily-Rose Depp på forsiden af Vogue

Det var blot et spørgsmål om tid, før den gudesmukke kendisdatter landede sin første Vogue-forside. Se den imponerende debut her

Lily-Rose Depp gjorde sin entré på den internationale modescene med en forside på Oyster Magazine i 2015. Siden da er det gået stærkt for den 17-årige kendisdatter, som blandt andet kan prale af en kampagne for Chanel Eyewear, en plads i modehusets Mademoiselle Privé-udstilling og senest en kampagne for den legendariske duft Chanel No. 5.

Og fik vi nævnt, at hun også lander den ene filmrolle efter den anden? Det er ikke uden grund, at Johnny Depp mener, datterens berømmelse er kommet lidt for tidligt – og hurtigt.

© Bruce Weber / Vogue

Og nu modtager Lily-Rose Depp modeverdenens ultimative blåstempling: En forside på Vogue. Den unge model og skuespiller pryder forsiden på britisk Vogues decembernummer, som er skudt af mesterfotografen Bruce Weber.

Mens du venter på, at britisk Vogues nye nummer lander 3. november, kan du tjekke vores opsamling med Lily-Roses bedste magasinforsider og billedserier.