Kylie Jenner Birkin
© Wenn.com

Så vild er Kylie Jenners Birkin-samling

Den 20-årige makeup-mogul har nok Hermès-tasker til en hel butik. Nu viser hun den imponerende samling frem, som utvivlsomt vil få dig til at tabe kæben

Kardashian-klanen har aldrig været kendt for at spare på pengene. Hverken når det kommer til dyrt designertøj, biler, boliger – eller tasker.

20-årige Kylie Jenner har, trods sin unge alder, tjent ufattelige summer på realityserien Keeping Up With The Kardashians, samarbejder med brands som Puma og makeupimperiet Kylie Cosmetics, der eftersigende er cirka 2,5 milliarder kroner værd.

Og Jenner har valgt at bruge en del af sin formue på tasker, nærmere bestemt den eksklusive Birkin-model fra Hermés, der kan koste alt mellem 50.000 og en million kroner. Den imponerende samling blev vist frem på Snapchat, hvor Kylie Jenner præsenterede en garderobe dedikeret til tasker.

Således har Jenner benyttet et helt værelse i sit luksuriøse hjem i Californien til sin taskesamling, hvor de eksklusive Birkin-tasker optager størstedelen af pladsen.

Kylie Jenners Snapchats blev foreviget af en fan, så du kan se den imponerende samling herunder.

Kærligheden til eksklusive designertasker, og i særdeleshed Birkin-tasken, har Jenner ikke fået fra fremmede. Hendes mor, Kris Jenner, har selv en sektion i sit skab dedikeret til de smukke tasker, der er dekoreret med et skilt i lysende neon med teksten ‘Need money for Birkin’.