Sådan holder Burberry jul

Skal du på juleshopping i London, så skal du slå et smut forbi Claridge's juletræ, som i år er designet af Burberrys kreative direktør, Christopher Bailey

Der sker meget hos Burberry for tiden; brandet har netop annoceret, at de samler alle sine tre underbrands i ét, har netop lanceret en ny, stjernespækket (must-see!)-film – og inviterer i dag til at fejre deres nye Scarf Bar, hvor du kan vinde et af de ikoniske engelske tørklæder.

Onsdag aften hostede Burberry, og det velkendte hotel, Claridge's i Mayfair, London, en julefest for at lancere Claridge's juletræ 2015, som i år nemlig er designet af Burberrys kreative direktør, Christopher Bailey.

Over 300 gæster deltog i eventet, inklusive Christopher Bailey, Lily James, Matt Smith, Alice Eve og mangle flere. Juletræet markerer starten på en ny, festlig sæson, som hvert år tiltrækker masser af besøgende for at beundre det smukke træ.

Skuespillerne Alice Eve og Sai Bennett

Dette års Claridge's-juletræ er en moderne kontrast til hotellets art deco-design, og udnytter det smukke lys i i hotellets ikoniske lobby. Juletræet har næsten 100 paraplyer, som hver er skræddersyede i guld- og sølvmetallic stof. Træets 77.000 små lys vil blive tændt, når gæster går forbi træet, og sender et smukt glitrende lys ud i rummet.

Så hvis du er så heldig, at du skal til London over julen, så sørg for at slå et smut forbi Claridge's og nyd det overdådige Burberry-juletræ.

Saskia Bennett og Lily James

DET SENESTE NYE DIREKTE TIL DIG