Støt Brysterne – By malene birger og kræftens bekæmpelse laver ny it-T-shirt
© By Malene Birger

Sæsonens flotteste T-shirt er fra By Malene Birger

For blot 250 kroner kan du støtte et vigtigt formål og gå efteråret i møde iført en stilfuld T-shirt fra danske By Malene Birger

Mode er meget mere end blot de seneste snit og farver. Mode kan også bruges til at sætte fokus på vigtige emner – og det er præcis, hvad danske By Malene Birger gør denne september.

I samarbejde med Kræftens Bekæmpelses årlige kampagne Støt Brysterne har By Malene Birger skabt en T-shirt, der blandt andet har Costumes modeteam, Thora Valdimarsdóttir og Jeanette Friis Madsen, som ambassadører.

T-shirten har til formål at støtte kampen imod brystkræft, og overskuddet går ubeskåret til den vigtige sag. I en pressemeddelelse forklarer By Malene Birger, at idéen bag teksten på T-shirten, “Keep believing”, handler om, at hverken den enkelte eller samfundet må opgive kampen imod sygdommen, der rammer mange kvinder årligt.

T-shirten ledsages af en onlinekampagne under hashtagget #keepbelieving, der har 18 danske ambassadører, som løbende deler billeder af det velgørende design.

“By Malene Birger tror på, at den samlede hjælp fra vores team, vores fantastiske kunder, vores netværk af inspirerende influencere og selvfølgelig det fantastiske arbejde af Støt Brysterne, viser, hvordan vi danskere sammen hjælper hinanden med at bekæmpe brystkræft. (…) Vi håber på at inspirere til en fælles kamp. Ofre for kræft og deres familie er ikke alene,” siger Rina Hansen, marketings- og omnichannel-direktør hos By Malene Birger.

Vil du være med til at støtte den gode sag, kan du købe T-shirten i enten hvid med grøn glimmerskrift eller grå med blå glimmerskrift for 249 kroner, hvoraf de 124 kroner går direkte til Støt Brysterne.