Sæsonens musthave tilbehør

Samsungs nye Galaxy Alpha emmer af luksus og er en musthave gadget til efteråret

Vi ved alle sammen godt, at det er dine accessories, der sætter prikken over i'et på dine look. Eksklusive smykker, de helt rigtige støvler eller den nye designertaske får alt andet til at se bedre ud, på samme måde som designerstolene omkring spisebordet giver dit hjem nyt liv - og dette gælder også din telefon. Du har den sikkert ofte liggende på bordet foran dig, og det er måske på tide at købe en ny og skille sig ud fra mængden?

Samsung lancerede tidligere i år deres Galaxy Alpha-model, der som andre lækre accessories kan tilføre lidt luksus til dit look med sit elegante og stilrene design. Det er den slankeste Galaxy-mobil nogensinde, men den har et kraftfuldt indre. Telefonen har selvfølgelig et super godt kamera, og dine billeder kommer virkelig til sin ret på dens HD super amoled-skærm. Derudover har den andre smarte funktioner som fingeraftrykslæser og en batterisparende tilstand. Læs mere om telefonen på Samsung.com.

Pris: 4.995 kroner

Psst. Samsung kører lige nu deres Chase the Alpha-kampagne online, hvor du kan vinde telefonen. Se mere på Chasethealpha.com.