Scarlet Pleasure x Selected: Designer T-shirt for velgørenhed
© Scarlet Pleasure x Selected

Scarlet Pleasure designer T-shirt i den gode sags tjeneste

Motorsport og farverne i LGBT-flaget er inspirationen bag Scarlet Pleasures nye T-shirt design, som er blevet til i samarbejde med Selected Femme/Homme og Muskelsvindfonden

Både store og små spillere på modescenen udviser et stadig større socialt ansvar og støtter velgørende formål, heriblandt Gina Tricot, H&M og smykkemærket Anni Lu.

Med en ny limited edition T-shirt slutter Scarlet Pleasure sig til det velgørende arbejde i samarbejde med Selected Femme/Homme. Målet er at formidle Muskelsvindfondens mangeårige vision om at skabe plads til forskelle, og overskuddet fra salget går til et velgørende formål, som bliver udvalgt senere på året.

Muskelsvindfondens mål om at skabe plads til forskellighed står Scarlet Pleasure nært. Popgruppen blæser på normernes korrekthed og har aldrig gjort tingene på den gængse måde, og nu vil de gerne bruge deres platform til at gøre en forskel:

“Der kommer et tidspunkt, hvor det går op for en, at man har brugt rigtig meget tid på at tænke på sig selv og gøre alle mulige ting, der virker fremmende for, at man selv kan få det bedre. Og pludselig rammer man en mur, hvor man finder ud af, at der er større ting i livet, og at der er nogle, der har brug for en hjælpende hånd,” siger forsanger Emil Goll, og bassist Alexander Malone tager over:

“Det er et privilegium at kunne bruge sin kreativitet og kanalisere den ud mod noget, som kan hjælpe andre mennesker.”

Selve designet er enkelt – minimalistisk, da trioen også selv dyrker den stil. Det må helst ikke larme for meget og stjæle fokus fra det centrale budskab. Scarlet Pleasure har valgt en font inspireret af motorsport samt farverne i LGBT-flaget, og dermed repræsenterer T-shirten alle seksuelle orienteringers rettigheder og bidrager til kampen om at lave plads til forskelle i samfundet.

T-shirten sættes til salg i forbindelse med, at Grøn Koncert endnu en gang ruller sig ud på landets grønne plæner. Scarlet Pleasure, Selected Femme/Homme og Muskelsvindfonden vil sammen indstille en række velgørende projekter, som Grøn Koncerts følgere kan stemme på, og det vindende projekt offentliggøres til efteråret.

Scarlet Pleasures T-shirt lander snart på Selected.com.

Scarlet Pleasure x Selected: Designer T-shirt for velgørenhed
© Scarlet Pleasure x Selected