Se 9 af de bedste internationale blogs

Se, hvor du skal lade dig inspirere i timevis af den hippeste streetstyle, mode- og beauty-blogging

Modeblog: Garancedore.fr
1 / 9

Modeblog: Garancedore.fr

Franske Garance Doré er en af de bloggere, som langt fra kun viser billeder af sig selv. Og det kan vi lide. Hun skriver godt om og viser gode fotos fra sin modehverdag - dem hun møder, og dem hun teamer op med (hun er nemlig også fotograf og illustrator og har lavet kampagner for Moschino og Tiffany & Co - den sidste med kæresten Scott Schuman alias The Sartorialist).

Modeblog: Hanneli.com
2 / 9

Modeblog: Hanneli.com

Mange billeder af hende selv på bloggen, knap så mange modenyheder. Men det gør mindre, når man er så inspirerende at se på som norske Hanneli Mustaparta. Den tidligere model og nuværende kampagnepige for Rag & Bone Jean styler da også for Vogue.com. Blandt andet Dolce & Gabbana-smykker og ponchoer - som aldrig har set mere casual elegante ud end i hendes versioner.

Modeblog: Elinkling.net
3 / 9

Modeblog: Elinkling.net

Svenske Elin Kling har i den grad gjort blogging til en modekarriere. Har lavet en kollektion for H&M (som du desværre kun kunne købe i Sverige), har lavet en linje for Nelly.com, kaldet Nowhere. Hun har været tv-vært, model og er i dag redaktør af sit eget I-magasin, Style by. The one to keep watching. Med en rocking enkel sort/hvid stil.

Beauty-blog: Intothegloss.com
4 / 9

Beauty-blog: Intothegloss.com

Intothegloss er den bedste beauty-blog, punktum. For det første: Den er ualmindeligt lækker at se på. For det andet: De har makeup-skabe fra de ypperste modefolk og stjerner, de har de seneste nyheder, de grundigste prof-tricks, de længste backstage-reportager, de lægger de hotteste looks på de hotteste modeller. Kvinden bag bloggen er Emily Weiss.

Beauty-blog: Beautybanter.com
5 / 9

Beauty-blog: Beautybanter.com

Beauty Banter har det gode miks af produktnyheder, stjernetrends, tests, how to-guides og skønhedsrutiner fra beauty-bosser. Så er man med. Kvinden bag bloggen er Sarah Howard.

Beauty-blog: Style.com/beauty/beautycounter
6 / 9

Beauty-blog: Style.com/beauty/beautycounter

Beauty Counter har de mest opdaterede skønhedsnyheder. Og de ruller bare ind, flere gange om dagen. Velskrevne og veloplagte, du bliver ved med at scrolle.

Streetstyle-blog: Jakandjil.com
7 / 9

Streetstyle-blog: Jakandjil.com

Ingen snak. Kun de mest knivskarpe billeder i de klareste farver af de fedeste outfits på gaden - worldwide. Som taget ud af en film - den kvalitet og lige der man ville ønske man var, både metropol- og modemæssigt. Manden bag linsen er Tommy Ton, som også er Style.coms faste streetstyle-chaser.

Streetstyle-blog: Alltheprettybirds.blogspot.com
8 / 9

Streetstyle-blog: Alltheprettybirds.blogspot.com

Hun er alle vegne, Tamu Mcpherson, redaktør af den italienske udgave af sladder-mode-magasinet Grazia. Og hun har heldigvis altid sit kamera med, for hun har et seriøst godt øje for, hvem der har the look. Tjek også hendes særdeles fashionable dagbog på Blog.grazia.it/tamusdiary/ - med billeder i forbifarten af high fashion rollers som Azzedine Alaïa og Carine Roitfeld.

Streetstyle-blog: Thesartorialist.com
9 / 9

Streetstyle-blog: Thesartorialist.com

Garant for flotte fotografier. The Sartorialist alias fotografen Scott Schuman skyder nærmest snapshots som portrætter og hævede fra starten niveauet for streetstyle. Han tager på alle måder mode alvorligt - med stilprofiler af branchefolk, omtaler af kuriøse fotobøger og de mest bedårende vintagebilleder.

Hvilken blog er din yndlingsblog? Deltag i debatten herunder.