Se billedet af Victoria Beckham, der får folk til at rase

Victoria Beckham har netop lagt et billede ud på Instagram, som får vrede fans til at skrive Photoshop-fail, men hvad ser du?

I weekenden lagde designer og tidligere popstjerne Victoria Beckham nogle billeder op fra sin billedeserie i Vogue China på sin Instagram-profil. Billederne var alle smukke, men især et billede fik en meget negativ modtagelse.

På Instagram begyndte folk nemlig at skrive kommentarer såsom 'Photoshop-fail', og grunden til dette er, at mange mente, at der på billedet manglede et stykke af Victoria Beckhams højre lår!

Smukke Victoria Beckhams billede fra Vogue China, der i weekenden fik internettet til at koge over med beskyldninger om for meget brug af Photoshop / Foto: Vogue China

Dette fik Intsagram-brugerne og dernæst resten af internettet til at koge over, og Vogue China blev straks beskyldt for at være alt for ivrige med deres brug af Photoshop.

Men spørgsmålet er, hvor ivrige Vogue China faktisk har været med Photoshop eller om folk bare skulle tage og kigge lidt nærmere på Victorias billede? – helt bestemt på hendes underbukseregion.

Nogle mener nemlig, at hvis du kigger virkelig godt efter, så vil du kunne se, at der ikke mangler et stykke ben, men at det bare er et par hvide bomuldstrusser, som giver den optiske illusion af et hul på billedet.

Men hvad ser du? Underbukser eller en Photoshop-fejl?

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!