Se Burberrys nye stjernespækkede film

Glimmer og hoppende supermodeller – Burberrys nye film får dig i virkelig godt humør!

Vi fortalte i starten af denne uge, at Mulberry muligvis har overgået sig selv igen, med lancheringen af deres nye julefilm. Mulberry er dog ikke det eneste modehus, som er i festligt humør.

Burberry har netop lancheret deres Festive Campaign og dertilhørende film, til et stort event, der fandt sted i går aftes i mærkets flagskibsbutik i London. Det stjernespækkede og festlige event havde selveste Sir Elton John som vært, samt Burberrys egen kreative chef og administrerende direktør, Christopher Bailey.

Til det store event blev mærkets nye kampagnefilm afsløret. Den nye film står som hjertet i midten af Burberrys årlige Festive Campaign, og er lavet på baggrund af den populære britiske film, Billy Elliot. som en fejring af filmens 15 års jubilæum i år. Kampagnefilmen er baseret på den elskede åbningsscene af Billy Elliot, og består af både nye og oprindelige optagelser, samt det oprindelige soundtrack, Cosmic Dancer, af T Rex.

Filmen har af et udelukkende britisk cast, og inkluderer en bred vifte af personligheder, så som musikere, skuespillere og modeller. Filmens stjerner er ingen mindre end: Sir Elton John, Julie Walters, Romeo Beckham, James Bay, George Ezra, Michelle Dockery, James Corden, Naomi Campbell og Rosie Huntington-Whiteley.

Psst ... Se filmen fra Burberrys overdådige SS16 show her

Se den smukke og meget festlige Burberry-film nedenfor.