Se Cara Delevingne i ny Mulberry kampagne

Mulberrys nye AW kollektion har fået et frisk pust fra det skotske højland, hvor det praktiske forenes med det skønne

Hverdagslooket tilføjes masser af elegance i Mulberrys nye AW kampagne, der forener det praktiske med det skønne. Igen er det Cara Delevingne og Tim Walker, der gør underværker, som vi også så det med Mulberrys vinterkampagne samt sommerkampagnen.

Ponyer, pelikaner og ugler er denne gang skiftet ud med en flok hunde og det smukke britiske landskab for at understrege den klassiske kollektion, der er inspireret af den britiske arv i forhold til teksturer, prints og de skræddersyede elementer.

Det er også i denne kampagne, at Cara Delevingnes taske for Mulberry præsenteres. Det er en rygsæk, som understreger hverdagslooket i kampagnen.

Brand Director for Mulberry, Anne-Marie Verdin:
"Det jeg bedst kan lide ved vores nye Mulberry kampagne, skudt af Tim Walker med modellen Cara Delevingne, er selve Mulberry skæret over den! Åben plads, frisk luft, vind i håret, væk fra det hele... Mulberry er et mærke, der hører hjemme i byen og på landet, og vi ville fange den følelse. Da vi ankom til Skotland regnede det, men lige så snart Tim ankom, skinnede den gyldne sol - han har virkelig det magisk touch."

Se kampagnevideo her