Se Caroline Wozniackis brudekjole og bryllup
© Wenn.com

Se Caroline Wozniackis brudekjole fra Oscar de la Renta

Den danske tennisstjerne fik hjælp af selveste Anna Wintour til at finde drømmekjolen – og Vogue-dronningen skuffede ikke

I weekenden forseglede Caroline Wozniacki og den forhenværende basketballspiller David Lee deres kærlighed, da de sagde ‘ja’ til hinanden ved et eventyrligt bryllup i Toscana.

Den danske tennisstjerne holdt pressen på afstand, men havde inviteret Vogue med til festlighederne, og nu har modebiblen delt en række billeder af brylluppet – og ikke mindst Wozniackis specialdesignede brudekjole fra Oscar de la Renta.

I et interview med Vogue afslører tennisstjernen, at selveste Anna Wintour, Vogues chefredaktør, hjalp hende med at finde den helt rigtige brudekjole:

“Jeg sendte en email til Anna (Wintour, red.) og sagde, at jeg havde brug for hjælp. Anna svarede ‘Jeg vil elske at hjælpe dig, hvad kan du lide?’. Så jeg sendte nogle inspirationsbilleder, og hun foreslog, at jeg kom forbi hendes kontor til en kop kaffe for at tale om det,” fortæller Caroline Wozniacki.

Caroline fantaserede om en kjole, der både var romantisk og piget, og endte med at kontakte Oscar de la Rentas kreative direktører, Laura Kim og Fernando Garcia, der skabte hendes drømmekjole.

Du kan se billederne fra brylluppet her og billederne fra Caroline Wozniackis brudekjole-fitting her.