© Becksöndergaard

Se de sommerlige nyheder fra dansk brand, og mød kvinden bag

Design Manager hos Becksöndergaard, Katrine Larsø, har med sin legefulde tilgang til farver og print skabt en ny vision for brandet – se hvordan her

En sjov og anvendelig slikbutik. Sådan beskriver Becksöndergaards Design Manager, Katrine Larsø, den nye og mere moderne designvision for brandet, der er særligt kendt for sine glitrende sokker og farverige tasker. Hun vil skabe balance mellem de nye ambitioner og den så velkendte designarv.

”Becksöndergaards kollektioner skal fortsat indeholde de skæve og farverige elementer, som altid har kendetegnet brandet, men nu vil vi tage produkterne videre i en opdateret og mere aktuel version,” siger Katrine Larsø, der har en baggrund fra Baum und Pferdgarten, Day og Day Ét.

Det er herfra, Design Manageren har lært at lege med farver, prints og ikke mindst accessories. Og det er noget, hun har taget med til Becksöndergaard.

Det er tydeligt at se, hvordan Design Manager Katrine Larsøs personlige kærlighed til farver og legesyge print skinner igennem Becksöndergaards nye kollektion.

© Becksöndergaard

Derfor vil du i Spring Summer 2020-kollektionen allerede kunne opleve brandets nye twist, hvor Katrine Larsøs glade og farverige æstetik for alvor bliver introduceret til universet.

”Prints og farver har en helt særlig plads i mit hjerte, og jeg tror på, at du kan skabe noget unikt ved at kombinere dem på uventede nye måder. Når det kommer til farver, er min eneste regel at der ikke er nogle regler.”

Det er også til at se overalt i Katrine Larsøs første kollektion for Becksöndergaard, der blev lanceret i januar 2020. Nytænkende, farverige blomsterprint pryder smukke tørklæder og ready-to-wear items, mens brandets tasker er blevet opgraderet i uventede materialer.

En af de nye tasker fra SS20-kollektion. Med kombination af den solgule farve og den bløde tekstur kan du nemt pifte pifte din hverdags-uniform op.

© Becksöndergaard

Især tørklæderne er noget særligt for Katrine, da det er det perfekte lærred til at udfolde kreative prints på.

“I løbet af de sidste år synes jeg, at tørklædet er blevet alt for undervurderet. Det er sådan en alsidig og letanvendelig style, der kan bruges på nærmest uendelige måder - og så er det den perfekte måde at tilføje farver og prints til sit look,” siger Katrine Larsø.

Se de fine nyheder fra Spring Summer 2020 herunder, og shop online her.

Tørklæde, 349 kr.