Se den nye Chanel-film

Chanel teamer up med supermodellen Gisele Bündchen for at fejre den ikoniske Chanel N°5. Se kampagnebilleder og -video her

Fra Marilyn Monroe og Catherine Deneuve til Nicole Kidman og nu Gisele Bündchen: Som Chanel-kvinderne før hende demonstrerer Bündchen essensen af sin tid. Supermodel, mor, forretningskvinde og skuespillerinde - Gisele er en af tidens mest dynamiske kvinder, og det kom langt fra bag på os, at skønheden fik æren af at blive den nye Chanel N°5-kvinde i den seneste kampagne for den legendariske duft.

Chanel lancerede i sidste måned sin seneste kampagne ved navn #TheOneThatIWant. En kampagne som hylder en af grundstenene i Chanel: Duften Chanel N°5.

Foruden smukke kampagnebilleder med supermodellen Gisele Bündchen, har Moulin Rouge og The Great Gatsby-instruktøren, Baz Luhrmann, kreeret en bjergtagende kampagnevideo, der med smukke Gisele i centrum og helt uden ord fortæller historien om en moderne kvindes valg om at lytte til sit hjerte.

Musik, store følelser og rørende romantik smelter sammen i et eksklusivt univers som på alle måder er Chanel N°5. Forelsk dig i Chanel, Gisele og duften over dem alle i videoen her.