© H&M

Se H&M's nye kollektion, der klæder os på til efteråret

Fra klassiske trenchcoats til tidløse skjorter og skræddersyede jakkesæt. Det er, hvad du kan forvente af highstreet-mærkets nye og bæredygtige designsamarbejde, der lanceres 3. september.

Endnu engang er det tid til at kridte løbeskone eller sidde klar ved tasterne. Tiden er nemlig igen inde til, at H&M er klar til at præsentere et nyt designsamarbejde. Og hvis alt forløber som det plejer, vil samtlige items være udsolgte kort efter lanceringen.

Designer-douen, der i år skal tilføre highstreetmærket et high-end pift, er blåtstemplet af flere stilfulde kvinder heriblandt Pernille Teisbæk, iværksætter Blanca Miró og skuespiller Sienna Miller, og så hedder de Giuliva Heritage.

Hvis du særligt har en forkærlighed for herreinspirerede silhuetter, skræddersyede fit og klassiske items, vil kollektionen højst sandsynligt falde i din smag. Items tæller nemlig trenchcoats, skjorter og jakkesæt udformet i klassiske mønste som tern og nålstriber, der gør kollektionens items tidløse og anvendelige sæson efter sæson.

Den bæredygtige kollektion er skabt med øje for tidens miljøvenlige fokus, og derfor er de forskellige stykker produceret i genanvendt uld og polyester samt økologisk bomuld.

Med de varme materialer og en farvepallet, der tæller efterårets beigefarvede hit samt afdæmpede efterårsfarver som bordeux og mørkeblå, kan efteråret bare komme an.

Kollektionen er tilgængelig i udvalgte H&M butikker samt på highstreet-mærkets egen hjemmeside fra den 3. september.

Nedenfor har vi udvalgt et par af vores favoritter, som gerne må flytte ind i vores efterårs- og vintergarderobe.