Se Sarah Jessica Parkers stil gennem tiden

Costume fejrer den nye Sex and The City-film med et tilbageblik på Sarah Jessica Parkers stil fra 1996 til i dag

1 / 15

Virkelighedens Carrie, skuespillerinden Sarah Jessica Parker, har som Sex and the City 2's hovedrolle også en misundelsesværdig god stil. Men der er alligevel et par af hendes outfits, som er mere fashionable end andre. Her er et tilbageblik på den smukke skuespillerindes stil på den anden side af skærmen og det store lærred.
Her er hun i 1996 til premiere på filmen Extreme Measures. Og det er måske ikke uden grund, at begrebet BPF er opstået (Before Patricia Field, stylisten bag alle de fantastiske outfits i Sex And the City.)

2 / 15

En ung og meget permanentet Sarah Jessica Parker fra 1997.

3 / 15

Skuespillerinden i fin, gylden kjole og bløde, gyldne krøller på den røde løber i 1999.

4 / 15

Sarah Jessica Parker har formentlig andre yndlingsbilleder fra den røde løber end dette med en candyfloss af en kjole fra 2000.

5 / 15

Selvom Sarah Jessica Parker er mest kendt med langt hår, beviser hun her, at hun sagtens kan bære en kort page, som hun da også gjorde i flere af afsnittene af Sex and The City. Her er hun i 2001.

6 / 15
  1. Det er muligt, at dette ikke er det chikkeste outfit fra Sarah Jessica Parkers garderobe. Men hvis man har en mave som hende, hvorfor så gemme den væk?
7 / 15

Smuk, smuk, smuk. Og så endda gravid. Sarah Jessica Parker anno 2002.

8 / 15

Selv et stilikon kan have brug for en knap så stilfuld dag i slippers og løse jeans. Her fra 2004

9 / 15

2005: Skuespillerinden som vi kender hende bedst med strut i skørtet og lange, bløde krøller.

10 / 15

Sarah Jessica Parker med den afdøde designer Alexander McQueen. Outfittet, som McQueen har designet, fik ikke de bedste anmeldelser tilbage i 2006. Men man kan i hvert fald ikke beskylde Sarah Jessica Parker for at være kedelig.

11 / 15

Langt, kort, krøllet, glat. Det er som om, der ikke rigtigt er nogen frisurer, Sarah Jessica Parker ikke kan bære. Her er hun i 2006.

12 / 15

Skuespillerinden i en drøm af en kjole til premieren på den første Sex and The City-film i 2008.

13 / 15

2009: Sarah Jessica Parker har om nogen formået at jonglere mellem karrieren og rollen som mor. Og så gør det heller ikke noget, at hun går klædt som det sidste en gang i mellem. Her går hun tur med sønnen James og en af tvillingerne Marion eller Tabitha.

14 / 15

Sommerens it-farve nude bliver ikke mindre hot af at sidde på Sarah Jessica Parker. Her tilsat skarpskåren, hvid blazer og iøjnefaldende smykker til en tv-event tidligere i år.

15 / 15

Åh, hvem der bare havde en krop som Sarah Jessica Parker i en alder af 45 år. Her er hun til premieren på den nye Sex and The City 2 - Carrie On, som har dansk premiere 3. juni.