Se vinderne af Årets Instagrammer 2016

Alle stemmer er talt op og vinderne fundet i de 7 kategorier i Årets Instagrammer. Se dem alle her

se vinderne af årets instagrammer 2016
1 / 8

For få uger siden nominerede vi sammen med Bolig Magasinet og Wallo Årets Instagrammer i syv kategorier: Mode, Skønhed, Bolig, Livsstil, Mad, Brand og Butik.

Nu er afstemningen afsluttet og lad os bare afsløre, at der har været tæt løb i langt de fleste kategorier – men jeres favoritter og de endelige vindere er fundet og kan ses herunder.

Stort tillykke til dem alle!

Vinderen fra afstemningen

Der er ligeledes trukket en vinder af en Wallo fotovæg til en værdi af 3.000 kroner blandt alle de mange stemmer. Vinderen blev Laura Louise Bjerregaard, der har fået direkte besked.

Vinder af årets instagrammer 2016 - Pernille Teisbæk © Instagram / @pernilleteisbaek
2 / 8

MODE

Vinderen er @pernilleteisbaek

Når vi siger Pernille Teisbæk, så siger vi også dansk instagrammer i verdensklasse. Pernille formår altid at skille sig ud, tænke fashion forward og inspirere os med sin personlige stil og styling.

Følg @pernilleteisbaek her

Vinder af årets instagrammer 2016 - Josephine Mai © Instagram / @josephinemai
3 / 8

SKØNHED

Vinderen er @josephinemai

Josephine arbejder som hårstylist for danske såvel som store internationale brands. På sin profil deler hun inspirerende billeder, der giver én lyst til at kaste sig ud i pandehår, ny farvning, blomster og opsætninger – gerne på én gang.

Følg @josephinemai her

Vinder af årets instagrammer 2016 - juila copenhagenwilderness © Instagram / @copenhagenwilderness
4 / 8

BOLIG

Vinderen er @copenhagenwilderness

Juilas indretningsstil er inspirerende og i tråd med den klassiske skandinaviske stil. Hun var firstmover på den store plantetrend, som har været en stor del af 2016, og så laver hun gode videoguides og er nærværende.

Følg @copenhagenwilderness her

Vinder af årets instagrammer 2016 - Sofie Linde tv-vært © Instagram / @sofielinde1
5 / 8

LIVSSTIL

Vinderen er @sofielinde1

TV-værtinden Sofie Linde er grundlæggende rigtig sjov på Instagram, og her får vi et indblik i hendes travle hverdag – og så giver hun os også lidt af sin personlige stil.

Følg @sofielinde1 her

Vinder af årets instagrammer 2016 - Frederikke Waerens © Instagram / @frederikkewaerens
6 / 8

MAD

Vinderen er @frederikkewaerens

Hvis du er 21 år og har en madprofil på Instagram med mere end 200.000 følgere, så har du fat i noget af det rigtige – og det har Frederikke bestemt også. Her finder du vafler, frugt, kage og andre søde sager. Og vil du have mere, så kan du kigge forbi hendes Youtube-kanal.

Følg @frederikkewaerens her

Vinder af årets instagrammer 2016 - Ganni © Instagram / @ganni
7 / 8

BRAND

Vinderen er @ganni

Ganni har med sit hashtag #gannigirls formået at skabe international hype omkring at dele smukke billeder iført Gannis kreationer. Deres profil er særligt inspirerende, fordi den fortæller historien om et dansk brands rejse til udlandet.

Følg @ganni her

Vinder af årets instagrammer 2016 - Naked Cph © Instagram / @nakedcph
8 / 8

BUTIK

Vinderen er @nakedcph

Hvis du gerne vil kende de nyeste releases på sneakers i Danmark og nå at købe dem før alle andre – så er det Naked, du skal følge på Instagram. Her vises butikkens sneakers i et fint og stærkt konceptuelt univers.

Følg @nakedcph her

Mere om Modenyheder? Få Costumes nyhedsbrev