© Backgrid

Selena Gomez spottet i ikonisk dansk design

Det er under Haute Couture-modeugen i Paris at vi fik øje på et par smukke ringe fra danske Pandora på fingrene af Selena Gomez – og hun er bestemt ikke den eneste kendte personlighed, som har kastet sin kærlighed over de danske diamanter.

Verdensstjernen, Selena Gomez, har ligesom mange andre kendte personligheder været til stede i Paris imens Haute Couture-modeugen er løbet af stablen. Det har vrimlet med velklædte mennesker i de parisiske gader, og vores øjne blev rettet stift mod Selena Gomez, da vi spottede hendes smykker fra danske Pandora. Selena bar tre smukke ringe fra Pandoras diamant-kollektion, Diamonds by Pandora.

Tidligere på året til the Oscars spottede vi også en række internationale stjerner på den røde løber, som var mødt op i smykker fra Pandora – heriblandt Ashley Graham og Barbie Ferreira som du kan finde billeder af herunder.

Pandoras ansvarlige diamanter

For at undgå minedrift, som ofte kan være uetisk i forhold til både mennesker og miljø, er alle Pandoras diamanter kunstigt fremstillet i laboratorier. Denne fremstillingsmetode kritiseres dog ofte for de enorme mængder af energi, der skal bruges – men det har Pandora også styr på, for der benyttes udelukkende solenergi i deres laboratorier. Helt konkret fremstiller Pandora diamanter ved at placere en mikroskopisk diamant i et trykkammer, som derefter fyldes med en særlig gasart. Under voldsomt tryk efterligner man den proces, som skaber diamanter i naturen – og gassen binder sig fast til den oprindelige sten, som vokser sig større og større.

Pandoras diamanter forhandles udelukkende i USA, UK og Canada – men måske vi en skønne dag også kan købe dem på vore breddegrader. Ellers kan de måske være anledning til en brillant lille diamantrejse.

Håndplukket til dig