Tag med Costume til shoppeevent i København eller Århus 26. april.

Shop med Costume hos Bruuns Bazaar

Der er stadig få pladser tilbage til Costumes store shoppeaften hos Bruuns Bazaar i Århus og København, hvor du kan få 20 procent rabat på alle dine køb

Kom med til shoppeaften hos Bruuns Bazaar torsdag 26. april. Costume er nemlig vært for to shoppeevents hos Bruuns Bazaar i butikkerne på Kronprinsensgade 8 i København og Studsgade 6 i Århus. Shop lystigt med 20 procent rabat på dine køb, og nyd de lækkerier og den musik, der vil blive serveret for dig. Der vil være repræsentanter fra Costumes moderedaktion og Bruuns Bazaars team, der vil give dig styling-tips til dit forår/sommer look-2012.

Dato: torsdag 26. april 2012 klokken 18.30-20.

Tilmelding: Send en mail med dit navn til costume@bruunsbazaar.com. Husk at skrive, om du ønsker at tilmelde dig arrangementet i København eller Århus. Der er et begrænset antal pladser, og tilmeldingen sker efter først til mølle-princippet.

Costumes chefredaktør Rikke Agnete Dam, moderedaktør Maiken Winther og assisterende moderedaktør Anne Mønsted har stylet hver deres favoritlook, som pryder vinduerne hos Bruuns Bazaar i Kronprinsensgade. Se dem herunder. Du kan også shoppe Costume-redaktionens favoritter på shop.bruunsbazaar.dk.