Shop Mulberry til dit kæledyr

Nu er det tid til at gøre din firbenede ven ekstra stilet: Mulberry lancerer en kollektion til hunde og katte

Britiske Mulberry er altid en vinder, når det kommer til luksuriøs mode og accessories, men nu kan din hund eller kat også få del i herlighederne. Mulberry har netop offentliggjort, at de endnu engang har indgået et eksklusivt samarbejde, med det populære kæledyrs brand, Mungo & Maud, kaldet Walking in the Rain.

Psst ... Se hvilken kat, der tjente over 31 millioner kroner sidste år

Se den smukke kampagnefilm fra Mulberry, som både er ekslusiv og med et glimt i øjet, herunder:

Kreativ direktør for Mungo & Maud, Nicola Sacher, er beæret over igen at kunne indgå et samarbejde med Mulberry. Hun beskriver, hvordan kollektionen er lavet, som en fejring af det britiske vejr, der som bekendt ofte er en våd fornøjelse:

"Ved at bruge en farvepalette med referencer til Mulberrys nye kollektion, kan ens hund forhåbentlig reddes fra at ligne en druknet rotte," udtaler Nicola Sacher.

Kollektionen byder blandt andet på smukke halsbånd i flotte farver, med strejf af funklende guld. Farverne er udvalgt, så de matcher farverne i Mulberrys luksuriøse julekollektion. Derudover har Mulberry og Mungo & Maud denne gang også valgt at skabe en regnfrakke til menneskets bedste ven, som er foret med Mulberrys ikoniske tern.

Psst ... Se den smukke AW15 kampagne fra Mulberry

Den nye kollektion er timet perfekt for den kommende juletid, og kan købes på Mulberry.com, og i udvalgte Mulberry-butikker fra november 2015.

Se og shop hele den flotte kollektion på Mulberry.com.

FÅ DE SENESTE NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER