© Stine Goya

Shop unikke Stine Goya-kreationer med op til 70% rabat – både i butik og online

Er du også vild med Stine Goyas inspirerende univers og drømmende kreationer? Så sæt kryds i kalenderen onsdag den 6. maj 2020

Du kan godt begynde at glæde dig til onsdag den 6. maj 2020. Det er nemlig dato for lanceringen af Stine Goyas nye arkivbutik Goya Gallery, hvor du helt eksklusivt kan få fingrene i alt fra udvalgte kollektionsklassikere til unikke items og prototyper – med op til 70% rabat.

Hvem ved, måske du endda kan få fat i det item, du aldrig erhvervede dig ti kollektioner tilbage, og som du har tænkt på siden da.

Lanceringen vil foregå i butikken på Østerbo, der skal danne fysisk ramme for Goya Gallery og dermed agere levende arkiv for Stina Goyas kreationer gennem tiden.

Hvis du ikke befinder dig i nærheden, skal du selvfølgelig ikke snydes for muligheden for at få fat på dine Goya-favoritter. Sideløbende vil du i en begrænset periode også kunne shoppe en række items fra udvalgte kollektioner med op til 70% rabat på Stine Goyas egen hjemmeside, hvor en del af arkivsalget desuden vil gå til brandets samarbejdspartner Mødrehjælpen.

Tiltaget bygger på Stine Goyas cirkulære tankegang, og er et led i brandets ønske om at fremme en bæredygtig strategi. Kreativ direktør bag brandet, Stine Goya, siger: “Vores kollektioner har altid haft fokus på tidløse klassikere med opløftende og selvsikre print – og mens vores adfærd udvikler sig i disse nyere tider, beviser Goya Gallery, at der ikke blot er en interesse i at shoppe klogt, men også i at investere i historie”.

Vi ser frem til et glædeligt historisk gensyn med vores favoritter fra Stine Goyas farverige univers.

Psst... Nedenfor kan du allerede nu se et udpluk af de styles, du vil kunne få fingrene i, når Goya Gallery åbner.