Skandinaviens største ur- og smykkeafdeling åbner i Illum

Skandinaviens største ur- og smykkeafdeling åbner i København

Gør dig klar til at shoppe brands som Gucci, Rolex og Cartier, når Illum slår dørene op til endnu en ekslusiv og luksuriøs afdeling

I dag slår stormagasinet Illum dørene op for Skandinaviens største afdeling for luksusure og luksussmykker, når de i samarbejde med den ikoniske schweiziske ur- og smykkevirksomhed Bucherer åbner i underetagen.

Den eksklusive og luksuriøse afdeling vil strække sig over 650 kvadratmeter, hvor du har rig mulighed for at gå på opdagelse blandt prestigefyldte brands som Gucci, Cartier, Rolex, TAG Heuer, Chopard, Georg Jensen, Baume & Mercier og Bucherers egen smykkelinje.

Skandinaviens største ur- og smykkeafdeling åbner i Illum

Om åbningen udtaler Illums administrerende direktør, Jeanette Aaen: “Vi glæder os utrolig meget til at byde velkommen til vores nye fantastiske afdeling, der udover at tilbyde det ypperste inden for ure og smykker, er en oplevelse at besøge i sig selv. Det kræver en helt særlig ekspertise at arbejde med ure og smykker på dette niveau, og derfor har vi valgt at åbne afdelingen i samarbejde med den førende schweiziske ur- og smykkeforhandler Bucherer, der ligeledes selv producerer ure og smykker.”

Vi kan ikke vente med at udforske afdelingen og nærstudere udvalget af fine smykker og ure.