© Just Female

Skru op for sommeren med blomsterprint og klare farver

Ud over solskinsvejr, så er der nærmest ikke noget, der virker mere sommerligt end tidens flora-og-farve-tendens. Hent inspiration til stilen her, hvor vi viser favoritstyles fra Just Female

Skru helt op for sommerviben med tidens eksotiske blomsterprint og klare farver – ligesom i den nye kollektion fra Just Female, der er inspireret af Casa Gilardi i Mexico. Det ikoniske hus er designet af arkitekten Louis Barragán i 1976 og kombinerer stærke mexicanske farver med europæisk stilrenhed, og det er netop denne iøjefaldende kombination, der gør Just Female-kollektionen cool. Men døm selv her:

Casa Gilardi i Mexico (Foto: Privat)

Fin i flora

Blomster er virkelig en ting for tiden. Ikke bare i sin naturlige fysiske form, men også som print. Her kan du mikse og matche en top og nederdel og få det ultra-eksotiske sommerlook.

© Just Female

Top, 599 kr. / Nederdel, 599 kr.

Den grønne trendfarve

Grøn er en farve, der virkelig holder, og den må gerne være RET grøn. I kombination med det fine snit og de cute flæser, emmer denne kjole af perfekt sommerdag.

© Just Female

Kjole, 699 kr.

Tidens tern

Tern er et kæmpehit, som du kan kombinere på kryds og tværs. Det enkle og lidt oversized look på suitet her er desuden en fed kontrast til den bløde og søde pastelfarve.

© Just Female

Blazer, 1.199 kr.

Feminint blomsterprint

Anything goes med blomsterprint for tiden, og med et mere afdæmpet touch og print som denne style, får du et super-feminint udtryk, som du kan bruge hele sommeren.

© Just Female

Kjole, 999 kr.

Flammende orange

Hvem er ikke frisk på et lækkert farvesplash om sommeren? Her er en farve, der virkelig goes pop. Skift bæltet ud med en sporty bæltetaske, hvis du vil gøre looket mindre elegant.

© Just Female

Kjole, 1.199 kr.

Blå toner

Et touch af blåt er altid godt, især nu. Printet minder om det smukke spil fra solens lys i en pool. Den lækre løse silhouet giver det helt rigtige ferie-look, som du kan dresse op og ned.

© Just Female

Kjole, 799 kr.