Smugkig på H&M conscious exclusive 2015

Det er netop blevet afsløret, at Olivia Wilde er ansigt for H&M's nye conscious exclusive-kampagne

En mail tikkede i dag ind i indbakken med overskriften H&M conscious exclusive 2015 - så ved man, at der er noget godt i vente. H&M kan nemlig i dag afsløre, at Olivia Wilde er den nye kampagnemodel for deres kommende conscious exclusive-kollektion, der kommer i butikkerne til 16. april 2014. Med afsløringen fulgte blandt andet disse to smukke billeder (og vi vil se flere!)

Olivia er af mange kendt for sit engagement indenfor bæredygtighed og miljø og var derfor et perfekt valg for H&M. "Bæredygtighed er en af mine største lidenskaber. Jeg er stolt over at være ansigt for H&M conscious exclusive - en kollektion der viser det stilfulde i bæredygtighed,” udtaler Olivia Wilde.

OM KOLLEKTIONEN Kollektionen vil være centreret omkring temaer fra Afrika, Asien og Indien i både snit og detaljer. Kjoler, som den Olivia bærer herover, vil være i fokus sammen med håndtegnede print skabt specielt til denne kollektion. Tøj og accessories er alle udført i luksuriøse, bæredygtige materialer som økologisk silke og bomuld samt genbrugt polyester og læder.

Der er desværre ikke flere billeder fra kollektionen endnu, men indtil da, vil vi nyde disse to af smukke Olivia Wilde og glæde os til at se resten.