Strækmærker på modeller
© Missguided

Smukke strækmærker: Modeller viser dem stolt frem

Et tøjfirma slår et slag for, at strækmærkerne skal vises frem og ikke gemmes væk. Se det fine resultat her

Karsprængninger, appelsinhud og strækmærker er såkaldte skønhedsfejl, som mange kvinder bruger en del energi på at gå og ærgre sig over. Faktum er dog, at de fleste af os har har dem, og det har fået tøjbrandet Missguidedtil at kvitte Photoshop i deres nye undertøjskampagne.

Missguideds hjemmeside finder du derfor billeder af modeller med både strækmærker, ujævn hudtone og skønhedspletter.

Psst ... Model viser virkeligheden bag de perfekte billeder

“Som brand føler vi, at vi har et stort socialt ansvar til at støtte unge kvinder og til at inspirere dem til at få mere selvtillid. Det er vores mission, og det gør vi ved at vise vores kunder, at det er okay at være dig selv, omfavne dine 'fejl', og fejre individualitet, og ikke at hige efter, hvad verden opfatter som perfektion. Fordi det eksisterer ikke. Ved at vise billeder, der er ægte og autentiske, vil vi vise, at det er mere end okay at være dig selv. Og at du er, som du er, så vær stolt af det hver eneste dag,” udtaler Head of Brand, Samantha Helligsø, i en pressemeddelelse.

photoshop og uretoucherede modeller på Missguided

Hverken mørke hår, ujævnheder i hudtonen eller strækmærker retoucheres på billederne af Missguideds smukke modeller

© Missguided

Flere uretoucherede billeder

Sidste år delte Victoria's Secret også et billede af Jasmine Tookes uretoucherede strækmærker, hvilket kan menes at være et forsøg på at rense eget navn, efter at være blevet afsløret i at have været for opfindsomme med brugen af Photoshop. Men hvor Victoria's Secret kun har delt et enkelt uretoucheret billede, vil Missguided udelukkende gøre brug af billeder uden Photoshop i et vedvarende forsøg på at gøre op med det perfekte ideal.