På Costume-redaktionen glæder vi os til Lanvins kollektion for H&M. Vi gætter på, den bliver feminin og fantastisk.

Snart kan du shoppe Lanvin hos H&M

23. november kan du shoppe Lanvin hos den svenske highstreet-kæde

Jubii, 23. november kan du shoppe Lanvin hos H&M. Den svenske highstreet-kæde har netop offentliggjort, at deres næste gæstedesigner bliver Alber Elbaz fra Lanvin.

Tidligere denne uge offentliggjorde H&M ellers videoer på Youtube.com, hvor unavngivne og ansigtsløse designere talte, og H&M satte skub i den store gætteleg, hvor især Bottega Venetas Tomas Maier, Vivienne Westwood og Carolina Herrera lød som sandsynlige bud på H&M's næste gæstedesignere.

Lanvin er et af verdens ældste modehuse. Det blev grundlagt i Paris i 1889 af Jeanne Lanvin. I 2001 blev Alber Elbaz chefdesigner i modehuset, og han forvandlede Lanvin til et af verdens mest toneangivende modehuse.

"H&M foreslog et samarbejde for at se, om vi kunne omsætte den drøm, vi har skabt i Lanvin, til et bredere publikum uden at gå på kompromis med kvaliteten. Jeg har tidligere sagt, at jeg aldrig ville lave en kollektion til highstreet-markedet, men blev fascineret af idéen om at gøre H&M luksuriøs fremfor at gøre Lanvin tilgængelig for en bredere målgruppe. Det har været en exceptionel opgave, der har bevist, at to vidt forskellige virksomheder kan arbejde sammen, fordi vi deler den samme filosofi, som går ud på at sprede glæde og skønhed til kvinder og mænd verden over.” Alber Elbaz.

Om Lanvins kollektion siger H&M's kreative rådgiver, Margareta van den Bosch:

“Vi er meget begejstrede for Lanvin’s kollektion for H&M, som er starten på et nyt og virkelig spændende kapitel for os. Lanvin lader H&M tage del i en luksuriøs fransk tradition, der er både moderne og munter. Det er en typisk Lanvin-kollektion, hvilket understreges af de skræddersyede snit og det store fokus på form og detaljer i både herre- og dametøjet. Lanceringen i november byder på fantastiske overraskelser.” Margareta van den Bosch.

  1. november bliver kollektionen offentliggjort i en film, så du har et par uger til at planlægge, hvad du skal købe.

H&M har tidligere samarbejdet med blandt andre Sonia Rykiel, Matthew Williamson, Jimmy Choo, Comme des Garçons og Stella McCartney.