Prada solbriller ultravox med smalle glas
© Anna Stokland

Sommerens mest populære solbriller er fra Prada

Danske såvel som udlandske kvinder har kastet deres kærlighed på et par solbriller, der i den grad skiller sig ud fra mængden

Gucci har længe bestredet førstepladsen som verdens mest populære mærke, men på det seneste er en anden italiensk favorit ved at overtage den eftertragtede position.

Her er tale om Prada, der er vundet frem i modebilledet sammen med sæsonens mange 90'er-referencer. Tasker i nylon, trekantslogoet og smalle solbriller er blandt mærkets største hits, og mon ikke Prada bliver velrepræsenteret under den forestående Copenhagen Fashion Week.

Vi er ikke i tvivl om, at modeugens mest populære solbriller bliver Pradas Ultravox-model, der også blev flashet til sommerens mange festivaler. Ultravox er smal og udstyret med en tynd stribe i enten gul, rød eller hvid. Senest har Prada præsenteret en videreudvikling af modellen, som er endnu smallere med en tynd metalstang over næseryggen.

Begge modeller går under samme navn, og en række stilfulde kvinder har allerede valgt deres foretrukne silhuet. Hvilken er din favorit?