Sandaler til sommer fra Others Stories
© & Other Stories

Sommerens pæneste sandal er fra & Other Stories

Designet rammer sæsonens største skotendens, kan bruges til både hverdag og fest, og står til en pris, hvor alle kan være med

Først på sommeren tog vi temperaturen på sæsonens sandalmode, og én af tendenserne må siges at have overhalet alle andre: Sandaler med snører.

Snøresandalen står i skarp kontrast til tidens øvrige tendenser, der blandt andet tæller spejder- og badesandaler, da de tynde lædersnører kombineret med masser af bar hud giver en mere sofistikeret sandal.

Tendensen med 'nøgne' sandaler skyldes ikke mindst The Rows populære Bare-model, mens snørerne havde fundet vej til adskillige designeres forårs- og sommerkollektion 2019, heriblandt toneangivende Jacquemus.

Smukke sandaler med snører ved Jacquemus' SS19-show.

© Anna Stokland

Snørersandalerne kommer både med og uden hæle, og highstreetbutikkerne har også givet deres bud på tendensen.

Vores favorit kommer fra & Other Stories og er en flad sandal med snører, hvilket gør den velegnet til både en tur på stranden og en svingom på dansegulvet.

Tip! Et af sæsonens mest populære stylingtricks er at binde sandalernes snører rundt om dit bukseben. Lad dig eksempelvis inspirere af Rotate Birger Christensen-designeren Jeanette Madsen: