© Wenn.com

Sommerens store trend overrasker

Hvis du synes, at sidste års cykelshorts var kontroversielle, bør du allerede nu mentalt forberede dig på denne sæsons it-item

Tager du et kig rundt i det lokale fitnesscenter, kan det være svært at se forskel på de svedige fitnessentusiasters træningstøj og det tøj, du ser på gaden. Det skyldes, at de sporty referencer har vundet stort indpas i vores garderobe de seneste par år, hvorfor de stramme cykelshorts blev fundet frem igen sidste sommer. De er, ligesom leggings, i dag en alment accepteret del af hverdagsgarderoben, og nu ser det ud til, at der skal gøres plads til endnu et sports-inspireret item.

Bodysuit, trikot, heldragt. Kært barn har mange navne, og denne sommer også mange funktioner, da yoga- og balletverdenens stramme heldragter nu også kan bruges til fest og hverdag. En noget overraskende trend, da heldragten kræver lidt mod at bære, men ikke desto mindre er den tilbage. Det står efterhånden klart efter at flere, herunder den ukronede dronning af Paris' modeuge, Celine Dion, har luftet den stramme sag.

I Celine Dions tilfælde var der tale om en sort heldragt fra Chanel tilsat matchende Chanel-mavebælte. Chanel var allerede ude med den stramme heldragt sidste sommer, men trenden tog dog først for alvor fat, efter at Jacquemus’ seneste show bød på en strikket variant, som blev delt flittigt på diverse sociale medier.

Jacquemus’ populære heldragt er strikket og kommer i pink og grå, men flere herunder modellen Emily Ratajkowski har vist billeder af hvide body suits. Er hvid en tand for vovet, kan du gå efter den sorte heldragt, som desuden er nemmere at finde i flere prisvenlige versioner fra diverse sports- og yogabrands.

Hvis du er fristet, så scroll ned, og shop en række bud på sommerens mest modige trend.