Vi har desværre endnu ikke fået billeder af Sonia Rykiels kollektion for H&M, men indtil da kan du se det franske modehus efterårs- og vinterkollektion 2009, hvis du klikker ...

Sonia Rykiel designer kollektion for H&M

Sæt kryds i kalenderen 5. december, for der kommer første del af det franske modehus' kollektion for H&M i butikkerne

Highstreet-kæderne forkæler os med den ene designkollektion efter den anden. Og vi kan slet ikke få nok. Heldigvis sender svenske H&M endnu en designerkollektion i butikkerne - denne gang samarbejder den svenske tøjgigant med det franske modehus Sonia Rykiel, der har en uhøjtidelig og humoristisk stil med glade farver.
Du kan allerede få eksklusive smagsprøver på kollektionen lørdag 5. december 2009, mens du må vente på resten af kollektionen til 20. februar 2010. Som noget nyt kommer Sonia Rykiels kollektion for H&M også til at indeholde lingeri.
Sonia Rykiel for H&M bliver solgt i 1.500 H&M-butikker verden over - og du vil også kunne shoppe kollektionen i større Sonia Rykiel-butikker.
Kreativ rådgiver for H&M, Margareta van den Bosch, siger om samarbejdet:
”Sonia Rykiel er et sandt modeikon, som opfandt sin signaturstil omkring feminitet, chik pariserstil og modernitet - samt funktionelt, behageligt og anvendeligt tøj. Hendes attitude vækker beundring blandt kvinder i alle aldre over hele verden. Vi var vilde med Sonia Rykiels muntre, chikke modeshow, der markerede modehusets 40 års jubilæum - og denne kollektion er helt i samme ånd, nemlig at nyde lækkert lingeri for lingeriets skyld. Kollektionen byder på et helt moderne, nyt lingerilook, og da vi først var begyndt at samarbejde med Rykiel, kunne vi ikke stoppe igen,” siger Margareta van den Bosch.

Fra 14. november kan du også shoppe Jimmy Choos kollektion for H&M.