Sophie Bille Brahe x Ganni

Har du hørt det? Sophie Bille Brahe har indgået et samarbejde med Ganni, og kollektionen bliver offentliggjort under Copenhagen Fashion Week!

Sophie Bille Brahes smukke, geometriske smykkeunivers bliver forenet med Gannis feminine kollektion, og vi glæder os!

I august 2012 kunne vi shoppe Sophie Bille Brahes kollektion for Weekday, som var en kollektion bestående af i alt 10 smykker i poleret sterlingsølv til budgetvenlige priser. Nu har den danske smykkedesigner igen indgået samarbejde - denne gang med Ganni.

Vi ved endnu ikke meget om samarbejdet, men man kan da håbe, at det bliver en mulighed for at få fingre i Sophie Bille Brahes smukke, skarpe smykker til en budgetvenlig pris. På Gannis instagramprofil blev det dog offentliggjort, at vi vil kunne få første kig på kollektionen under Copenhagen Fashion Week i næste uge.

Meget tyder på, at topmodel Caroline Brasch er kampagnemodel for kollektionen, og på Sophie Bille Brahes instagramprofil kunne vi spotte den smukke topmodel til fotoshoot. I Gannis kommende kampagne er topmodel Nadja Bender i front, og vi glæder os til at se de smukke, danske topmodeller i Gannis pastelunivers.