Eovendo
© Anna Stokland

Spar penge på dine favoritmærker

Du kan spare masser af procenter, når danske Eovendo inviterer til Shopping Days fra i dag. Og som en ekstra bonus tjener du penge, når du shopper

Mangler du en efterårsjakke, en shampoo eller måske et par ankelstøvler?

Du kan finde det hele og mere til hos danske Eovendo, hvor du altid tjener penge, når du shopper hos populære webshops som Asos, Monki, Wolford og Sephora.

Eovendo betaler dig altså for at shoppe, da en procentdel af det beløb, du har brugt, ryger direkte ind på din konto. Fænomenet hedder cashback, fordi du får penge tilbage, og det er helt gratis at oprette dig som bruger.

© Anna Stokland

Hvordan fungerer det?

Når du har oprettet dig som bruger på Eovendo, kan du frit klikke ind på nogle af de mange tilbud, shoppe løs som du plejer, og herefter tjene en procentdel af det beløb, du har shoppet for.

Det kan lade sig gøre, fordi Eovendo laver aftaler med webshops, som betaler Eovendo for at levere trafik til deres sites. Den provision, Eovendo får for det, bruger de på at udbetale dig, der har shoppet via deres site.

Procenterne ligger typisk mellem 4 og 15 procent. Det vil sige, at hvis du eksempelvis shopper hos Sephora, får du 5 procent af beløbet retur på din Eovendo-konto.

Kom til Shopping Days med gode tilbud

Frem til mandag 30. september holder Eovendo Shopping Days med ekstraordinært mange rabattilbud og rabatkoder. Derudover er der forhøjet cashback på udvalgte butikker som Asos og Monki, så du i perioden tjener endnu mere, når du shopper.

Hvis du vælger at benytte dig af et af de mange gode tilbud under Shopping Days, har du desuden mulighed for at vinde ekstra cashback, når Eovendo trækker lod om tre vindere blandt alle, der har shoppet i perioden.

Sådan kommer du i gang

  1. Opret en gratis bruger hos Eovendo – det tager kun 10 sekunder.

  2. Find din favoritbutik blandt Eovendos mere end 400 samarbejdspartnere.

  3. Shop gennem Eovendo – de registrerer dit køb automatisk og giver dig cashback.

  4. Vælg om du vil have din cashback udbetalt som kontanter eller gavekort.