De nominerede til New Talent Award.

Stem på din favorit blandt danske designtalenter

Du kan være med til at bestemme, hvilken dansk designer der skal vinde den prestigefyldte New Talent Award

Max Factor støtter nye designtalenter ved igen at uddele designprisen New Talent Award. De nominerede er Spon Diogo, Veronica B. Vallenes og Vibe Johansson, og du kan være med til at vælge vinderen.
Vinderen bliver nemlig fundet ved en kombination af stemmer fra fashionistaer som dig og en jury bestående af Copenhagen Fashion Weeks manager, Anne Christine Persson, Costumes chefredaktør, Rikke Agnete Dam, designer Rikke Baumgarten fra Baum und Pferdgarten, makeupartist Mina Ingerslev og brandmanager fra Max Factor, Nina Schaefer.

Vinderen af New Talent Award får under modeugen i februar 2011 et betalt modeshow til 150.000 kroner.

Max Factors New Talent Award debuterede i februar 2010, hvor Wackerhaus løb med prisen og det prestigefyldte show.
“Det er så sejt at være den første, der har modtaget prisen, og det har styrket mig i min tro på, at min designsignatur er unik og har stort potentiale. Max Factor er et worldwide brand og at have den support er en uvurderlig værdi, for det vidner om kvalitet. Jeg sender jævnligt kærlige tanker til min første store pris,” siger designer Trine Wackerhausen.

AFSTEMNINGEN ER SLUT. Hvem mener du bør vinde et show til modeugen i februar 2011? Sæt din stemme på Newtalentaward.dk under menupunktet "Make up your mind".