Om Gaia siger dommerne blandt andet:"Gaia Brandt, der er kvinden bag mærket Gaia, er uddannet fra den renommerede designskole Central Saint Martins College i London i 2006 og har siden da slået sine folder hos både Stine Goya so...

Stem på din favorit blandt danske designtalenter

Hvem skal vinde den prestigefyldte Max Factor New Talent Award? Stem her

Christian Westphal, Gaia og Spon Diogo. Det er de tre danske talenter, der skal kæmpe om at vinde Max Factor New Talent Award 2012. Og du kan være med til at vælge vinderen.

Vinderen bliver nemlig fundet ved en kombination af stemmer fra fashionistaer som dig og en jury bestående af Copenhagen Fashion Weeks udviklingsdirektør, Anne Christine Persson, Costumes chefredaktør, Rikke Agnete Dam, designer Mads Nørgaard samt Max Factors chefmakeup-artist Mina Ingerslev og brand-manager hos Max Factor, P&G Geneve Peter Schoenlebe.

Vinderen af New Talent Award får under modeugen i februar 2012 et betalt modeshow på Københavns Rådhus til 150.000 kroner.

Max Factors New Talent Award debuterede i februar 2010 med Wackerhaus som showdebutant, mens det i 2011 blev Veronica B. Vallenes, der løb med den prestigefulde pris.

”Jeg synes, det var utrolig stort at vinde Max Factor New Talent Award. Det er en pris, der har betydet rigtig meget for mig og givet mit brand både international og national opmærksomhed. Desuden har prisen fungeret som et kvalitetstempel, der gør det nemmere at udvikle brandet, hvilket jeg er meget taknemmelig for,” siger designer Veronica B. Vallenes.

Den endelige vinder af Max Factor New Talent Award 2012 bliver annonceret i slutningen af 2011.

AFSTEMNINGEN ER SLUT